Followers

Sunday, June 19, 2016

Kurta Merecek Hawau RIFAL & CO




Assalamualaikum....

hey sapa yang mengata pasal kurta Rifal & Co macam baju ferempuan! 

korang silap! sekarang musim hipster kurta hispter! tapi kita punya kurta tak ketat pun,kalau rasa nak

 pakai ketat amik la saiz paling kecik ehhh..#janganmengata

Kurta kita jual RM100 sahajoo,free Postage

korang tengok dulu gambar2 yang dah shoot

boleh follow Instagram @rifalandco





Friday, June 17, 2016

Kurta Rifal & Co 2016



Assalamualaikum....

selamat berpuasa cemuaaa! Ya Allah tak sabar nak pasarkan kurta jenama sendiri ni huhuhuh!...

kita dengan Amir Naufal Photography bergabung buat satu brand kurta jenama sendiri!...

upload teaser sikit Photoshoot sahur tadi perhhhh rabak mata

kurta kita orang nak buat ni,bukan untuk pakai raya jer,boleh pakai hari2 lain...

doakan kami capai target  #janganmengata

korang boleh follow RIFAL & CO dekat Instagram 

2016

Friday, May 27, 2016

Collection Lumiere Concept





Assalamualaikum....

selesai photoshoot collection @lumiereconcept meletop2 baju dorang :D

tambah lagi makeup artis malaysia @sharhim_khan sentuhan yg sgt cntik u allss! comfirm tak nk basuh makeup dia ni 

Hair do by @marina puteri ledang,pontianak pun buat dkt dia ni

Photo awesome by @amirnaufalphotography muah ciked


jum korang tengok baju kahwin mana yang  jadi pilihan korang untuk tahun ni 2016 ni

1

2

3

4

5

6





Sunday, April 24, 2016

Holiday Di The Straits Hotel & Suites Melaka




Assalamualaikum...cemuaaa~

kisahnyaa nak update holiday 2 hari dekat The Straits Hotel & Suites Melaka 

termasuk ni 3 kali stay sini,sebab apa?ok layan gambar dulu nah~

baru tahu kenapa abg stay sini lagi lalalalalalala....


A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on


A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on





ok ke tidok?bilik dia sangat selesa,pastu ada dapur gituuuu...feeling boleh main masak2.

gym dia pun ok sangat,swimming pool dia luas boleh nampak view melaka u allsssss~ 

spa pun ok,mana yang nak buang selulit ke lemak tepu ke boleh main dalam SPA eh eh..

Breakfast dia ok sangat nasi lemak dia sendap sgt sgt..korang kena cuba stay hotel The Straits Hotel & Suites Melaka comfirm puas hati abang jamin dik!

sapa yang mai melaka boleh stay dekat hotel ni ye! <3


Tuesday, April 12, 2016

Hijabista Malaysia Lelaki Ini!




Assalamualaikum....

Yeahhh orang melakauu semuaanyaa,dalam isu lelaki Majalah Hijabista edisi April cepat u all beli!

Otam Blur (otam kabur) Amir Naufal Photography,Mirol Jonit

 Sharhim Khan dan Nizam Rahman




Makaseh Hijabista sudi pilih kami semuaa untuk hiasi cover eh eh! dah korang cepat beli....

Gambar Gambar Wedding Amir Naufal Photography



Assalamualaikum....

Abg nak share sikit gambar2 wedding Amir Naufal Photography yang meletopssss...

lelakigeek dan Amir Naufal Photography bergabung mereceksss...jangan ada yang nak kecam kami 

tau,sebab kami hanya orang biasa...tak macam awak luar biasa:D

mehh layan dulu gambar wedding kita orang <3


























































Apa macam ok ke tidokkk?kalau ok cepat booking date dengan kami nahhhh~

RM1900 2 Event sahaja u allsss

-Solemnization
-Reception
-Free Outdoor (sameday)

Whatsapp 0176724698 / 0173541949

or

Email ; amirnaufalphotography@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...