Followers

Monday, October 3, 2011

Ada Apa Dengan Style Rambut Lelaki Kacak!!



Lama  sungguh tak update blog walaupun dua hari,ini hari aku nak balas dendam ke atas dua hari
aku tak update blog,sangat sadisss....



insyallahhh ada masa lebih ini hari 2 entry akan aku lancar kan
suka tak??tak suke kena suke jugak!!

Entry berkenaan dengan rambut,
ade dekat sini tak suke gaya kan rambut? ada kan "orang botak"!!

Orang botak!
orang botak dikecuali kan sebab dorang nak gaya kan rambut macam mana kan..



aku nak citer pasal gaya rambut masa kini dan sedikit moden dan ala2 P.Ramlee gitu
 yang ada rambut sila ambil perhatian!!yang tak ada rambut buat2 ade rambut..



tetibe letak gambar 3 orang kacak ni kan,yang pertama tu abg saya Shawwal,mengayakan rambut ala2 korea mix malaysia,kacak!!


kedua tu Adik Saya Fiq,mengayakan rambut ala2 tanduk kerbau..suke godok
orang..


Yang Ketiga Tu Abg saya jugak,kacak tak?zami plak mengaya kan rambutnye ala2 Kpop
sesuai dengan muke die yang??,susah betul nak sebut,ok fine yang comel!!


Kalau dapat tengok gaya rambut model yang pertama tu,agak2nye gaya apa yang dia nak 
tunjukan?


yang kedua plak gaya rambut Under cut, itu je yang aku tahu,sebab aku selalu nak gunting
rambut gaya ala2 under cut,macam Rihana...teringin sangat jadi fake dia kan..!!!


Gaya rambut yang ketiga tu,spike dolu2 aku suke buat gaya rambut macam ni
cicak jatuh atas rambut aku comfirm mati!! bukan setakat cicak,
buaya pun boleh mati...



Ok Yang ini aku paling suka,skema je kan,time sekolah2 dolu suke buat rambut macam ni
sekrang pun aku ade jugak buat rambut macam ni,lagi2 masuk ofiss kena la skema..

sekarang ni kalau boleh kita tengok,macam2 gaya rambut budak lelaki buat
ada yang terbojol,ad yang terjurai2 ada yang botak tepi la,
apa pun boleh ...

style rambut tu ikut kreativit masing2
cehh macam nak buat origami plak kan, bukan poligami ok!!

:-Rasa rasa saya sesuai style rambut macam mana??tolong bantu saya!!

58 comments:

Hizami Rahim said...

gambar aku ke tu? wahhh... terharu! T____T

Khairiz said...

rambut sekarang pun ok...ikut sesuai ngn muka la..:)

::FAIZ FARISH:: said...

kedua tu adik saya Fiq.. lol

sarah hanafiah said...

wah laki pun dah style macam perempuan lah ^^

Nuar El-Ummar said...

haha..pic ke2 tu, mcm pnh ku lihat.. kembow fiq, heheh.. siap mention adek....huhua XD

*diera* said...

sy suka ala kpop itu comel.. oh dia kacak ok.. hehhehe erm bukan kamu tau fikri.. kamu... ermmm bole la.. ngeeeee ahahahha kacak pe.. kan kan kan tapi aku selalu jumpa kau pas bangun tido.. huhuh ok la tu,,

EyqaLuvender said...

stok nsem2 belaka...ngeee~

therylisa nurula'in said...

lelaki pon tak nak kalah macam pompuan yer,,, ^_^ nice pic,nice blog,nice all....

Cik Ila said...

style rmbut kt gmbr fan page tu menarik..hehe

Fiq Fikri said...

Hizami Rahim:bkn la zami gbr atuk aku ahahhah

Fiq Fikri said...

Khairiz:kan,ikut bentuk muke ni...:D

Fiq Fikri said...

::FAIZ FARISH:::kan adik aku ke adik ko ni?ahahha

Fiq Fikri said...

sarah hanafiah:zaman dah maju lelaki pun nk bergaya jugak ehhe

Fiq Fikri said...

Nuar El-Ummar:nsem kn kembar aku?ahahah

Lelaki Ini said...

err..
perasan2!
hahahaha

Fiq Fikri said...

*diera*:ahahahah yg kpop tu kurng sikit la hahahhaha

Fiq Fikri said...

EyqaLuvender :wahhh gitu mcm kilang ahahha

Fiq Fikri said...

therylisa nurula'in:yesss lelaki xkn kalah sama wanita cehhh :D
thanks!! awak adik manis :P

Fiq Fikri said...

Cik Ila:ehehhe style rambut lama tu,syg....

ifnirsweet said...

pempuan gayakan tudung,lelaki gayakan rambut...hihi..sukasuka

Fara E's said...

ok la skrg , tp suke tgok rambut zami , haha ;p

atien rashidi said...

rambut belah tengah ! nicee wooo :p

Rtp Farra Arisha said...

rambut yg bercacak tinggi kelihatan macho bagi seseorang lelaki (perasan sekarang)!! haha.

DanieL AdiE said...

Kenapa pic aku xde???haha

Cik Yatt said...

suke smue..haha..bole?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ace buat under cut tp sebelah jeee..ala2 akim kee..comeyyy kot pokcik!!!

zizidiazora said...

sebenarnya fiq nak cerita pasal bulu tapi tercerita pasal rambut muahahahaha.......

Kaki Download said...

Yg kedua tu adik ke Bro ? HAHA

Kaki Download said...

Yg kedua tu adik ke Bro ? HAHA

Fiq Fikri said...

ifnirsweet:kan baru la sama adil ehhehe

Fiq Fikri said...

Fara E's:nak zami jugak ahaha pun boleh :P

Fiq Fikri said...

atien rashidi:kikikik fiq dulu2 pun ade belah tgh skema gilak

Fiq Fikri said...

Rtp Farra Arisha:ahahah saya kah??jap2 nk perasaannn minit ehhe :P

Fiq Fikri said...

DanieL AdiE:alamak adie next aku letak gbr ko yg nsem2 huhuhuh

Fiq Fikri said...

Cik Yatt :tak boleh,kalau nk pilih yg ats tgh2 tu ahahha

Fiq Fikri said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A):kan pokcik nk buat,tak kesampaian la...aset penting terdedah :P

Fiq Fikri said...

zizidiazora:haiipppp!! abg oiii nnt kn ye nk sgt citer bulu :P

Fiq Fikri said...

Kaki Download :kembar la sama kn muka kami :D

Zamri A. said...

Style rambut yg 'out-of-bed' is the easiest. X payah susah2 sikat. Huhu... :)

luqman zakaria said...

that was awesome!! lelaki pon kene jaga penampilan diri jugak kan!!hukhuks~

SyafiQ aHaDin said...

yeah! rambut curly xde? heeee =)

DfyStrawbery said...

apesal kau comel sangat hah zami, wahh, jeles tetibe, haha :D

macho macho macho wahai fiq fiqri :D

awak sangat friendly :))

DfyStrawbery said...

ayok ! taktau, adie merajuk, tak buh gamba dye, ayok, fiq buad! taktau taktau, hehe

Fiq Fikri said...

Zamri A:yesss ahhaha pun boleh kn:D

Fiq Fikri said...

luqman zakaria:sangat perlu la..lelaki skung dah maju ehehh

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ahahhaha tak mampu la nk buat rambut tu ehehhe...kalau ko buat,aku update

Fiq Fikri said...

DfyStrawbery:thanks,adik maniss :Dehhehe
tula adie merajuk dah :( sedih eeeheh

SyafiQ aHaDin said...

Fiq : Tak nak aku! Bukan ada orang tengok pun. Kalau rambut style plkn? amacam? ^^

Fiq Fikri said...

SyafiQ aHaDin:ahahhaha nak style PLKN ke?ko try dulu,atau pun ko mmg botak?hheheh

SyafiQ aHaDin said...

Fiq: Tu zaman beberapa bulan yang lalu. Sekarang dah berambut. Tak akan botak lagi. Melainkan nak gi haji. Hehe. Sekarang dah berambut. Tapi bukan cam Adik Fiq tuu.. hehe~~

DfyStrawbery said...

wahh, adik manis? mau makan apa? haha, cube p kedai mamak, bawak awek cun cun, perkataan tu akan terkeluaa nanti, muahahaha

zOeY zAu YaH said...

gambar yg atas sekali..yg tgh2 tu.yg tu semat giler tuuuu!!!! hahahaha

Ms Bery said...

Wah encem...
Nak ngorat boleh ke.. -____-"

Khairiz said...

yup lau x sesuai ngn muka lain je nampak nya hehe

ch000tz axoera said...

semua chomeeeeey!

Ct Arina said...

style tanduk kerbau style gile utk lelaki geek ;D

ZWAN SABRI said...

Sumpah aku suka entry nii.. bg aku, rambut lani jugak adalah mahkota seorang lelaki.. HEHE


MySuaraBlog: Surat Email Daripada Encik Zizidiazora

TSYA'Z (~_^) said...

gmbr ketiga, rmbut die smart.. haha...n orgnya, pon memg comel.. hehe

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...